Remove Cache

Popular automatic website translation tool

Remove Cache

Postby giovanni.invar.va » Mon Mar 12, 2012 1:53 pm

Hello,
The site tendeeschermaturesolari.com use GTranslate Pro, but I have a problem with the cache.
The cache isn't deleted automatically causing a use of 50GB on the server.

How do I don't create the cache for languages ​​that do not use, and periodically remove the cache?

Thanks,
Gio
giovanni.invar.va
 
Posts: 10
Joined: Tue Mar 06, 2012 12:52 pm

Re: Remove Cache

Postby Yana » Mon Mar 12, 2012 11:55 pm

Hi,
You can disable the languages you don't want from the language selector and your sitemap.txt.
If you have dynamic texts in your pages try to wrap them with class="notranslate".
For example dynamic date-times, online users counters, any other counters or random numbers. This will reduce the number of files in the cache folder.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Yana
 
Posts: 2988
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Remove Cache

Postby giovanni.invar.va » Thu Mar 29, 2012 11:28 am

Hi,
I already done, but the problem isn't solved.
How I can install the latest version?

Thanks,
Gio
giovanni.invar.va
 
Posts: 10
Joined: Tue Mar 06, 2012 12:52 pm

Re: Remove Cache

Postby Yana » Thu Mar 29, 2012 11:34 am

Hi,
You can move to our new Enterprise service, which is a translation delivery network and it will keep the cache in our cloud TDN. You can find more info here:
http://gtranslate.net/features
http://gtranslate.net/faq
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Yana
 
Posts: 2988
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Remove Cache

Postby giovanni.invar.va » Thu Mar 29, 2012 12:40 pm

Hi,
I have already buy the PRO version, but it have create a lot of cache.
We have another site with PRO version, but there isn't much cache.

Gio
giovanni.invar.va
 
Posts: 10
Joined: Tue Mar 06, 2012 12:52 pm

Re: Remove Cache

Postby Yana » Thu Mar 29, 2012 12:55 pm

Hi,
You can keep all the .human files and clean the rest or part of the cache.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Yana
 
Posts: 2988
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: Remove Cache

Postby giovanni.invar.va » Thu Mar 29, 2012 1:59 pm

Hi,
The latest version of GTranslate PRO have a different folder for every language and I can decide to delete the content of any one. In tendeeschermaturesolari.com I have a different version. The cache isn't split in different folder, it's in only one folder.

How I can Update the version of the component?

Thanks,
Gio
giovanni.invar.va
 
Posts: 10
Joined: Tue Mar 06, 2012 12:52 pm

Re: Remove Cache

Postby Yana » Thu Mar 29, 2012 5:49 pm

HI,
Just sent the latest version. Please check your e-mail.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Yana
 
Posts: 2988
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

2GLux