GTranslate licensing issue

Popular automatic website translation tool

GTranslate licensing issue

Postby LAMF » Tue Mar 27, 2012 2:52 pm

Hi,
I have a new site with GTranslate Pro and for a while while producing the site I used a temporary domain and got the plugin for that domain from you helpful guysa at GTranslate. Now the DNS have shifted to the real sharp domain, which is nowire.se.
I get this message when trying to translate a page:
You don't have appropriate license for your www.nowire.se . Please purchase GTranslate Pro license or go back.

I know I should type in some URl to verify my account but don't remember what it was.
Can you please let me know what to type in the address field so it will work again.
I assume I only habe to set up the Searchengine friendly URLS as Yes and use the URL-rewrite option in the global settings.
Please let me know if I missed something else.

BR
Micke
LAMF
 
Posts: 37
Joined: Wed Feb 16, 2011 12:16 pm

Re: GTranslate licensing issue

Postby Yana » Tue Mar 27, 2012 5:31 pm

Hi,
The license is active. You can add ?verify_license=1 to the end of the URL.
You should set /gtranslate/cache and /gtranslate/cache/xx folders permissions to 777.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Yana
 
Posts: 2991
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate licensing issue

Postby LAMF » Tue Mar 27, 2012 6:14 pm

Yana, The folder permissions did the trick!
Thanks!
Another thing, what url shall I use in order to edit the translations?
LAMF
 
Posts: 37
Joined: Wed Feb 16, 2011 12:16 pm

Re: GTranslate licensing issue

Postby Yana » Tue Mar 27, 2012 7:01 pm

Hi,
You should switch to the language you want to edit and then add ?language _edit=1 to the end of the URL.
Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Yana
 
Posts: 2991
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm

Re: GTranslate licensing issue

Postby LAMF » Wed Mar 28, 2012 12:03 pm

Sorry I wasn't clear in my question here. This I did know already but what I wanted to know was the login ti frontend URl that I need in order to be logged in to frontend as I haven't got any login in the frontend.
I found that in my old mails from you so it's solved.
Thanks!
LAMF
 
Posts: 37
Joined: Wed Feb 16, 2011 12:16 pm

Re: GTranslate licensing issue

Postby Yana » Wed Mar 28, 2012 2:37 pm

Regards,

Yana Ghahramanyan - GTranslate Team

Please post a review at the Joomla Extensions Directory. It is very important for us!
Yana
 
Posts: 2991
Joined: Thu Jan 12, 2012 6:21 pm


  • Related Topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

2GLux